Koningsdag voor Eerbeek en Kiboe!

door Oranjevereniging Eerbeek

Het feest begon al op donderdag avond met een druk bezochte Koningsnacht met de band Blind Date.

Op Koningsdag werd het op het juiste moment droog en kwamen de Eerbeekse kinderen met hun ouders naar de Korenmolen om hun waar te verkopen op de kleedjesmarkt, te genieten van de gratis attracties, zoals de multi-trampoline en rodeostier of een fotoshoot met een F1 auto.

De allerkleinsten hadden binnen al genoten van het theaterstuk Medea door theatergroep Ranja. Dylan Nijkamp mag zich jeugdschutterskoning noemen en aan de mooie maar pittige fietstocht namen 140 personen deel, die onderweg met een hapje of drankje werden verwend door ‘de Heideroos’, ’t Ruifje en Hall Leeft! Op het feestterrein waren ondertussen brandjes geblust, kinderen geschminkt en een optreden geweest van dansstudio Move it!!

Voor het goede doel dit jaar, kinderboerderij Kiboe, werd o.a een verloting georganiseerd. Burgemeester Van Hedel en echtgenote kwamen speciaal naar Eerbeek om de trekking te doen. Winnaars zijn: Amber Verduijn (Formule 1), Rinaa Hummelink ( 1 minuut winkelen Jumbo), Mariska van Weij ( bon Weltevreden), Günter Aufleger (Fletcher overnachting) en Petra Gerritsen ( Fotoshoot Sprintfoto). De totale opbrengst voor Kiboe bedroeg (inclusief kleedjesmarkt en fietstocht) € 1614,00!!

Koningsdag werd muzikaal afgesloten door RemmenLos!

Gerelateerd

Copyright © 2024 Oranjevereniging Eerbeek

logo-e1382376671124