Win fantastische prijzen en steun het goede doel

door Oranjevereniging Eerbeek

Ook dit jaar zal er weer een verloting plaatsvinden op Koningsdag, waarbij fantastische prijzen te winnen zijn. De loten kosten € 2,00 per stuk en drie loten voor € 5,00. Op elk lot staat een nummer. Wordt uw nummer getrokken dan bent u de winnaar van één van de mooie prijzen. Er zijn dit jaar maar liefst 10 geweldige prijzen te winnen:

  • Dinerbon voor 2 personen, aangeboden door Restaurant Grand Café de Korenmolen
  • 2 business seat kaarten, inclusief diner, drinken & parkeerplaats voor de wedstrijd FC Utrecht – Vitesse op zondag 5 mei
  • Waardecheque van €100,- aangeboden door The Travel Club Eerbeek
  • Cheque van Juwelier Weltevreden twv. €250,-
  • 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Eerbeek
  • Een avondje in de hottub bij jou thuis incl. hout, aangeboden door Tubhuren.nl
  • Familieabonnement 2024 Zwembad Coldenhove twv. €255,-
  • 2 voetbal tickets voor een nader te bepalen wedstrijd van het Nederlands elftal, aangeboden door Heineken

De opbrengst van de verloting gaat volledig naar het goede doel van Koningsdag 2024: Zwembad Coldenhove. Meer informatie over het goede doel vindt u verder in dit Koningsdag Journaal. 

Tussen 12.00 en 17.30 uur worden de loten verkocht. Om 17.30 zal de trekking plaatsvinden. 

Kinderkleedjesmarkt

Na een ongekend succes van afgelopen jaar is de verwachting dat er ook dit jaar weer veel belangstelling van kinderen zal zijn om een plaatsje te bemachtigen op deze kleedjesmarkt. Dus wees er snel bij!
Een plaatsbewijs kost € 3,00 en is vanaf zaterdag 13 april te koop bij Jumbo Eerbeek. De opbrengst gaat naar het goede doel: Zwembad Coldenhove. 

Er geldt een maximum van 128 plaatsen. Het is mogelijk meerdere plaatsen naast elkaar te krijgen. Alle huisregels staan op het plaatsbewijs. De Oranjevereniging Eerbeek wenst alle jonge deelnemers een mooie zonnige dag met goede handel!

Waar: De Korenmolen

Tijd: 12:00 – 15:00

Gratis attracties

Dankzij de Eerbeekse ondernemers zijn er ook dit jaar weer heel veel leuke gratis attracties voor kinderen. Net als vorig jaar is er weer een Multi Trampoline. Deze trampoline is voorzien van 6 springvelden. Dus springen maar! Naast de Multi Trampoline zijn de rodeostier en de zweefmolen er ook weer!

Waar: De Korenmolen

Tijd: 12:00 – 16:00

Gerelateerd

Laat een bericht achter

Copyright © 2024 Oranjevereniging Eerbeek

logo-e1382376671124